Over FACET

Weten bij wat voor organisatie je gaat werken

FACET is een middelgroot accountants- en advieskantoor in Capelle aan den IJssel. Veel van onze klanten zijn gevestigd in Rotterdam en het Rijnmond-gebied, maar ook in de Krimpenerwaard en in de regio Gouda, Delft en Den Haag.

Veel aanvullende diensten

Naast de reguliere werkzaamheden die je van een accountants- en advieskantoor verwacht, bieden wij klanten een uitgebreid pakket aanvullende diensten. FACET heeft een zeer gevarieerd klantenbestand binnen verschillende branches: van groot tot klein, van nationaal tot internationaal. Dat alles maakt dat wij interessante, leerzame en afwisselende functies op verschillende niveaus bieden. Ons motto? De juiste persoon op de juiste plek!

Maar wat biedt FACET nog meer?

Onze mensen hebben een grote mate van zelfstandigheid bij de uitvoering van hun werkzaamheden en zijn er binnen onze organisatie goede doorgroeimogelijkheden. Wij vinden een prettige en informele werkomgeving erg belangrijk. Nieuwe mensen moeten passen in ons team van 50 zeer betrokken medewerkers.

Werken via FACET: vacatures bij onze cliënten

Als FACET willen wij graag onze klanten ontzorgen. Dat betekent dat wij, waar nodig, hen ook willen ondersteunen bij het vinden van de juiste medewerkers. Ook zo laten wij ondernemers beter ondernemen!

Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met onze HRM-medewerker Ellen Dekker.

E-mail personeel@facet-accountants.nl.

Telefoon 010-452 61 44
Meer weten over ons kantoor, wat we doen en onze klanten? Ga dan naar de corporate website van FACET Accountants en Adviseurs.

What’s in it for you!

FACET biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden:

Een marktconform salaris

Studiekostenregeling

26 vakantiedagen

Een ‘tijd-voor-tijd’-regeling voor overwerk

Vergoeding van reiskosten

Autoleaseregeling (vanaf een bepaald functieniveau)

Pensioenregeling 50/50

Collectieve dekking (WIA hiaat regeling)

Bedrijfsfitness

Goede bedrijfscultuur