Aangiftemedewerker m/v

By 15 februari 2018Geen categorie

Uren
32-40 uur per week

Locatie
Capelle aan den IJssel

AanpakkerT gezocht

Heb jij minimaal HBO fiscaal recht/fiscale economie gestudeerd, en ben je woonachtig in de regio Rotterdam. Ken je de MKB-praktijk van haver tot gort en heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke werkomgeving? Dan zoeken wij jou.

AANGIFTEMEDEWERKER m/v (32-40 uur)

Als uitbreiding van ons huidige fiscale team, bestaande uit zes fiscale toppers, zijn wij op zoek naar een ervaren aangiftemedewerker voor ons kantoor in Capelle aan den IJssel (Fascinatio).

Binnen dit enthousiaste team werk je in een open, plezierige werkomgeving aan hoogwaardige diensten voor een gevarieerde klantenportefeuille.

Wat ga je doen

Je stelt zelfstandig aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting op. Een enkele keer zul je ook een aangifte schenk- en erfbelasting opstellen. In aansluiting hierop onderhoud je de contacten met relaties. Ook vind je het aanpakken van de wat kleinere aangiften geen enkel probleem.

We verwachten dat je de aangiften op adequate wijze op kunt stellen én besparingsmogelijkheden signaleert. Het opstellen van aangiften is tenslotte niet alleen een terugblik op het afgelopen boekjaar. Het vormt een uitgangspunt om onder meer de strategie van de onderneming voor het komende jaar te beoordelen, de risico’s en de kansen in kaart te brengen, verbetering in de financiële en fiscale positie te inventariseren en waar mogelijk te adviseren om de privé situatie van de ondernemer te verbeteren.
Jouw bijdrage hierin is belangrijk!

Wat bieden wij jou

De mogelijkheid om te werken aan een gevarieerd palet aangiften en mee te denken in het adviseren van de ondernemer. Wij gaan ervoor ondernemers beter te laten ondernemen!

Vanzelfsprekend betalen wij marktconform en zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden prima.

Wij zijn een jonge gedreven club met een Rotterdamse mentaliteit. Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Er is veel ruimte voor ontwikkeling bij FACET.

Bij FACET vinden we het vooral van belang dat je als persoon bij ons past.

Interesse? mail je je CV naar personeel@facet-accountants.nl.