Combineer persoonlijke ontplooiing met de groei van onze praktijk

Zelfs als wij op volle sterkte zijn, is er bij ons plaats voor toppers. FACET is een groeiende organisatie met een (internationale) cliëntenportefeuille en die portefeuille breidt zich alsmaar uit. FACET groeit constant en daarbij hoort een evenwichtige opbouw van ons team.

Profiel van onze mensen

Wij stellen de nodige eisen aan nieuwe medewerkers. Dat doen we niet zomaar, dat doen we om ervoor te zorgen dat je je bij ons thuis voelt. Je bent analytisch, nauwkeurig, flexibel, positief, respectvol, integer en klant-, kwaliteit- en resultaatgericht. Je bent een persoonlijkheid die zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukt en je bent gericht op samenwerken.

Certificerend accountant

Als accountantskantoor beschikken wij over de wettelijke Wta-vergunning die nodig is om jaarrekeningen te controleren en de bijbehorende accountantsverklaringen te kunnen afgeven. Dat betekent dat je binnen ons kantoor voldoende stage-uren kunt maken om als certificerend accountant werkzaam te kunnen zijn.

Praktijkstage

Wist je dat je ook tijdens je praktijkstage van kantoor kunt wisselen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Accountant Professionals

Solliciteren

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan bij ons en kom werken op een accountants- en advieskantoor waar collegialiteit het sleutelwoord is voor onze manier van samenwerken.